Контакт

l

ооу „х.т. карпош

Споделете на:

Каде се наоѓаме

„Орце Николов“ бр. 161

1000 Скопје

 

Контакт

Тел: (02) 3067-407

E-mail: htkarpos@gmail.com

 

ООУ ХТ Карпош

ООУ ХТ Карпош

Контактирајте не

9 + 7 =

Споделете на:

Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

htkarpos@gmail.com

(02) 3067-407