Новости

Регионален натпревар по математика

Регионален натпревар по математика На регионалниот натпревар по математика одржан на 02.04.2016 учениците од 4б земаа активно учество и ги освоија следниве резултати : 1.Мартин Кироски – 76 поени – II награда 2.Теодор Хаџи Попски – 74 поени-II награда 3. Даријан Митев...

Аудиција за форум театар

Аудиција на форум театар На 10.3.2016 год. ученици од 7 одд.земаа учество на аудиција за форум театар претстава која се одржа во ООУ Лазо Трповски,на тема – Намалување на загадувањето со CO2 емисии. Ментор Горан...

Доделување на сертификати

Доделување на сертификати На 29 декември 2014 беа доделени сертификати за успешно завршените обуки за креирање на веб страни и основи на интернет маркетинг. Овие обуки беа организирани од страна на Општина Карпош во рамките на проектот за образование.  Со овие обуки...

Ден на Екологија

Ден на Екологија На 21.03.2016 во нашето училиште со посебни активност беше обележан денот на Пролетта и Екологијата.Учениците на 4б твореа на тема ,,Екологија,,.Во прилог ви ги испракаме нивните творби. Одговорни наставници Елеонора Ѓеоргева и Катица...

Новогодишен продажен базар

Новогодишен продажен базар Новогодишен продажен базар и предновогодишни активности во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош”-Скопје Откако заврши двонеделното традиционално новогодишно украсување во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош”, секое одделение во училиштето одржа...

Споделете на:

Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

htkarpos@gmail.com

(02) 3067-407