Учениците творат

Извештај од регионален натпревар по биологија

Извештај од регионален натпревар по биологија Извештај од регионалниот натпревар по биологија одржан на 25.3.2016 година Од вкупно 27 ученици кои според резултатите на општинскиот натпревар обезбедија учество, на регионалниот натпревар се појавија 24...

Меѓународна детска ликовна изложба

Меѓународна детска изложба По повод празникот „13 Ноември“, на 19.11.2015 година беше одржана меѓународна детска ликовна изложба во кинотеката на Р.М. Беше доделена диплома I место за ученичката Ангела Грозданов од VIIIб...

Споделете на:

Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

htkarpos@gmail.com

(02) 3067-407