Ученички натпревари

Извештај од регионален натпревар по биологија

Извештај од регионален натпревар по биологија Извештај од регионалниот натпревар по биологија одржан на 25.3.2016 година Од вкупно 27 ученици кои според резултатите на општинскиот натпревар обезбедија учество, на регионалниот натпревар се појавија 24...

Регионален натпревар по математика

Регионален натпревар по математика На регионалниот натпревар по математика одржан на 02.04.2016 учениците од 4б земаа активно учество и ги освоија следниве резултати : 1.Мартин Кироски – 76 поени – II награда 2.Теодор Хаџи Попски – 74 поени-II награда 3. Даријан Митев...