Тел: (02) 3065-337

Проекти

Активности во соработка со родители на тема ,,Меѓуврскичко насилство кај учениците,,

Активности во соработка со родители на тема ,,Меѓуврскичко насилство кај учениците,,

На ден 16.12.2019 год.на одделенскиот час во нашето училиште ООУ Христијан Тодоровски –Карпош беше одржано предавање/работилница на тема-,,Меѓуврсничко насилство кај учениците”.Предавач беше Љубица Јанева,стручно лице од одделот за малолетна деликвенција при...

Училишта на   21  век

Училишта на 21 век

Во нашето училиште преку најразлични активности се спроведува проектот „Училишта на 21 век“ .Преку овој проект учениците се учат на критичко размислување и разгледување на проблемите од различни перспективи. Тие се поттикнуваат на размислување за други гледишта во...

На ден 21.03.2019 год. нашето училиште беше дел од Еко-кампот за млади претприемачи на општина Карпош, во организација на УАКС Институтот за претприемништво и лидерски развој и општина Карпош. Нашето училиште, како и учесниците на кампот-ученици од девето одделение, се здобија со сертификати, бројни награди и благодарници.

На ден 21.03.2019 год. нашето училиште беше дел од Еко-кампот за млади претприемачи на општина Карпош, во организација на УАКС Институтот за претприемништво и лидерски развој и општина Карпош. Нашето училиште, како и учесниците на кампот-ученици од девето одделение, се здобија со сертификати, бројни награди и благодарници.

Проект „10-ка за Карпош“

Проект „10-ка за Карпош“ Со прогласувањето на  најуспешни проекти, најубаво  среден училишен простор и надобра сторија, нa 3.Април во Кинотеката на Македонија заврши реализацијата на првиот дел од проектот „10-ка за Карпош“. Проектот „10-ка за Карпош“ е наменет за...

Споделете на:

Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

htkarpos@gmail.com

(02) 3067-407