Тел: (02) 3065-337

На општинскиот натпревар по физика учествуваа тројца ученици од 8 одделение и освоија:

Ведран Алексовски – Прва награда (100 поени)

Андреа Пешевска – Трета награда

Мина Србиноска – Трета награда.

Им честитаме на учениците и нивната наставничка Христина А. Борисовска.