Тел: (02) 3065-337

Учениците творат

Новогодишно видео

Новогодишно видео

Оваа година беше преполна со предизвици и ни донесе поинакви активности кои и онлајн успеавме да ги реализираме. Се дружевме, учевме, свиревме и пеевме. Посакуваме уште многу убави и успешни денови, полни со мудрост, знаење и радост, игри и песни. Нашите ученици и...

Новогодишна честитка од IVб одделение

Новогодишна честитка од IVб одделение

Во пресрет на новата 2021 година, нашите ученици и наставнички на најкреативен начин создаваат и творат и со најубави идејни решенија и овој пат ни ги посакаа најубавите желби во новата година. Среќна нова 2021 година ви посакуваат учениците од IVб со наставничките...

Географска анализа на Русија и Јапонија

Географска анализа на Русија и Јапонија

Марија Јовановска и Мартин Кироски од 9б одделение  ни подготвија презентации и не запознаа подетално со Јапонија И Русија.       1.Географска анализа на Јапонија 2.Географска анализа на...

Споделете на:

Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

htkarpos@gmail.com

(02) 3067-407