Тел: (02) 3065-337

High Fashion

Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae. Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae.

За училиштето

Училиште исполнето со дух и топлина, постојано во чекор со новитетите во воспитно-образовниот процес. Знаејќи ја важноста на почетоците во образованието на секој млад човек, нашиот наставен кадар се труди на најдобар можен начин да ги подготви и оспособи младите за понатамошните предизвици во образованието. понатамошните кариери дадоа голем придонес во областа на образованието, науката, културата, уметноста итн.

 

Collections

Wedding Fashion

In vulputate felis vel odio porttitor lobortis. Vivamus interdum efficitur leo, quis dictum lectus. Fusce convallis risus non lectus aliquam malesuada. Vestibulum vehicula, felis ac porttitor viverra.

Bags

In vulputate felis vel odio porttitor lobortis. Vivamus interdum efficitur leo, quis dictum lectus. Fusce convallis risus non lectus aliquam malesuada. Vestibulum vehicula, felis ac porttitor viverra

New Mens Trends

Praesent purus sem, ultrices sit amet gravida vel, semper ut metus. Praesent porttitor mi nec neque venenatis volutpat. Suspendisse odio quam, consectetur et leo ornare, ornare vulputate massa.

Popular Outfits

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.
Academy Hampton Linen Shirt
Twist Top from Privilege
Zodiac Satin Slip Dress
Atmos Delilah Ruffle Playsuit

Create Your Own Style

Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae. Quis autem vel eum iure reprehenderit, qui in ea voluptate velit esse, quam nihil molestiae consequatur.

Shop the Sale

Nulla eleifend scelerisque vulputate. Mauris lobortis a mauris eu convallis. Morbi vulputate nisi eget maximus vehicula. Vestibulum mattis consectetur.

Дигитална интеграција во учењето

Почитувани ученици и родители,
По добиените насоки од МОН, БРО и Општина Центар, а со единствена цел да излеземе во пресрет на нашите ученици, ООУ ,,Христијан Тодоровски Карпош,, Општина Карпош Скопје, Ве известува дека секој актив на наставници од I -IX одделение, подготвува база на податоци, едукативни содржини и посочени интернет сајтови кои ќе ги споделат со Вас преку платформата која веќе е во функција.
Целта на овој вид учење е да се посочат платформи кои овозможуваат пристап до содржини соодветни на возраста на нашите ученици, подобрување на дигиталната интеграција во учењето, подучувањето, пристап и учење преку отворени образовни ресурси.
Сето ова, во овој период кога децата не одат во училиште, дава поддршка на учењето базирано на ИКТ, развивање компетенции на наставниците да ги користат новите технологии за подобри резултати од наставата и наставата; подобрување и проширување на понудата на висококвалитетни можности за учење преку иновативни начини на информирање и испорака.
Сé она што го учиме на училиште, нашите ученици ќе можат со помош на овие дигитални содржини да го вежбаат во слободното време и дома..
Едукативно, корисно и креативно , низ разни игровни активности.

 

New Summer line

Get 20% Off

Bussiness Casual

Buy 2 Get 1 Free

Daisey Dress by Kaja Clothing
JAG Freedom Embroidered Blouse
Lyle Vintage Leather Holdall
Gabardine Trousers by Sherman

Latest News

Vestibulum mattis consectetur ligula, id suscipit quam dapibus vel. Maecenas molestie, enim sit amet suscipit imperdiet, justo diam semper leo.
На 9.5.2024 год.- четврток се одржа и петтата сесија од програмата ,,Родителство за целоживотно здравје за деца од 5 до 10 години”

На 9.5.2024 год.- четврток се одржа и петтата сесија од програмата ,,Родителство за целоживотно здравје за деца од 5 до 10 години”

На 9.5.2024 год.- четврток се одржа и петтата сесија од програмата ,,Родителство за целоживотно здравје за деца од 5 до 10 години" со што заврши и самата обука на родителите. Во релаксирана и пријатна атмосфера родителите  ги искажуваа своите стекнати вештини од...

 ,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца од 5 до 10 години“

 ,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца од 5 до 10 години“

На 11.04.(четврток) се одржа и втората работилница од програма    ,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца од 5 до 10 години“ Родителите повторно не удостоија со нивното присуство и активност во реализирање на целите и задачите, планирани за оваа...

,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години”

,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години”

На ден 3.04.( среда) во нашето училиште се одржа првата работилница од планираните пет сесии од програмата,, Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години",поддржана од Општина Карпош. Работилниците се водени од нашите сертифицирани...