Тел: (02) 3065-337

Нашата ученичка Сара Анастасовска на Летното национално првенство во пливање кое се одржа на базенот „Бисер“ во Аеродром, стана петкратен државен првак на Македонија во категоријата помлади пионери. Сара освои пет злата во дисциплините 50, 100, 200м градно, 100 м слободно и 200м мешано.