Тел: (02) 3065-337

Денес 22 март, учениците од 4б одделение направија преубави изработки на тема вода, со што беше одбележан светскиот ден на водата, а со тоа беа упатени и пораки за подигнување на свеста за огромната важност и знбачење на водата во нашиот живот.