Тел: (02) 3065-337

Нашето малку е нечие многу!

Затоа и ние децата од IIIб со наставничките Оливера и Татјана решивме да бидеме хумани и нашето малку да го споделиме со децата од СОС селото и нашата елка ја окитивме со нивните лампиони.

 

Нашата хуманост беше поздравена. Благодариме!