Тел: (02) 3065-337
На 15.12.2021 год. се оддржа 15та ликовна колонија Св. „Пантелејмон“ на која учествуваа ученичките од нашето училиште Мина Србиноска и Андреа Пешевска од VIIIб под менторство на професорката по ликовно образование Даниела Анднова.