Тел: (02) 3065-337

По повод патрониот празник на нашето училиште ООУ ,,Христијан Тодоровски Карпош,, на ден 07 Февруари 2020 година, учениците и борците положија цвеќе на бистата во училишниот двор. Во прилог – фотографии од случувањето.