Тел: (02) 3065-337

Во пресрет на новата 2021 година, нашите ученици и наставнички на најкреативен начин создаваат и творат и со најубави идејни решенија и овој пат ни ги посакаа најубавите желби во новата година.

Среќна нова 2021 година ви посакуваат учениците од IVб со наставничките Елеонора и Ирина.