Тел: (02) 3065-337

На крајот на оваа година, учениците заедно со своите наставници спроведоа низа активности со кои го разубавија целото училиште.

Се правеа лампиони, се изработуваа честитки со најубавите желби за Новата година, а сето тоа го забележаа камерите на нашите паметни телефони и го пренесовме во ова видео со кое ви честитаме Среќна Нова 2022 година!