Тел: (02) 3065-337

Оваа година беше преполна со предизвици и ни донесе поинакви активности кои и онлајн успеавме да ги реализираме. Се дружевме, учевме, свиревме и пеевме. Посакуваме уште многу убави и успешни денови, полни со мудрост, знаење и радост, игри и песни.
Нашите ученици и наставници, со игра и песна ни посакаа сѐ најубаво во новата година.