Тел: (02) 3065-337

Највесели и најсреќни во нашето училиште беа првачињата.
Веселите песнички покрај елката ги слушна и Дедо Мраз, кој ги изненади најмалите со новогодишни подароци.
ХО, ХО, ХООО… ДЕДО МРАЗ ДОЈДЕ И КАЈ НАС!