Тел: (02) 3065-337

По повод патрониот празник на нашето училиште ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“ на 8. Февруари 2021 година, директорката, вработените, учениците и почитувачите на ликот и делото на нашиот патрон положија цвеќе на бистата во училишниот двор.
Беа доделени и дипломите за наградените поетски и ликовни творби од училишниот конкурс на тема „Мојот Карпош“.

Во прилог – видео.