Тел: (02) 3065-337

На општинскиот наптревар по предметот Природни науки, кој се одржа на 11.2.2022 нашите ученици постигнаа одлични резултати.

Резултати од општинскиот натпревар по Природни науки 2021/2022

11.2.2022

5 одд.

1. Марио Марковски            III награда

2. Горазд Станчевски          II награда

3. Ѓорѓи Чакарјаневски       Пофалница

6 одд.

1. Огнен Кралевски              I награда

2. Тара Панковска                 Учество

3. Алек Каруловски              Учество

* Сите ученици освен Тара Панковска и Алек Каруловски се пласираа на регионалниот натпревар по природни науки закажан за 2.4.2022 година.

Честитки на сите ученици, со желби за успех на претстојниот регионален натпревар.