Тел: (02) 3065-337
Победниците на овој хакатон за креирање на игри за деца се тимот „Жмурка“! Им честитаме на победничкиот тим и на останатите тимови кои освоија награда за најдобра игра во останатите категории. #inno4edumk #hackathon #techforkids #innovation @UNICEFMK @UKinRNMacedonia