Тел: (02) 3065-337

Денес за учениците е највеселиот ден во годината.

Драги ученици, овој ден, нека Ви биде исполнет со многу шеговити муабети, насмевки и незаборавни мигови. Кога сте среќни Вие и нам ни го разубавувате овој првоаприлски ден. Затоа што само со насмевка, ќе успееме да го пребродиме ова што ни се случува.

Не заборавајте да се смеете и бидете среќни.