Тел: (02) 3065-337
Slow Food Училишни градини не израдуваа со посета на нашата градина, која никого не остава рамнодушен. Браво за нашата наставничка Анета и нејзините златни раце и сите кои се грижат за училишната градина.
Фотографиите и објавата на Slow Food Училишни Градини ќе ве уверат во успехот на нашиот труд и посветеност.