Тел: (02) 3065-337

На 16 и 17 април, во просториите на СЗТК Народна Техника Скопје, беа одржани традиционалните регионални натпревари за ученици од основното образование. Нашиот ученик Миро Јанкоски од 8а одделение, освои второ место во областа Конструкторство, а подетално за неговиот труд, и натпреварот може да погледнете на следниот линк и во продолжение.

Куќа на соларна енергија Миро Јанкоски