Тел: (02) 3065-337

Контакт

l

ооу „х.т. карпош

Споделете на:

Каде се наоѓаме

„Орце Николов“ бр. 161

1000 Скопје

 

Контакт

ООУ ХТ Карпош

ООУ ХТ Карпош

Контактирајте не

13 + 1 =

Споделете на:
Адреса: „Орце Николов“ бр.161

1000 Скопје

(02) 3067-407