Тел: (02) 3065-337
,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години”

,,Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години”

На ден 3.04.( среда) во нашето училиште се одржа првата работилница од планираните пет сесии од програмата,, Родителство за целоживотно здравје за родители на деца на возраст 5 до 10 години”,поддржана од Општина Карпош. Работилниците се водени од нашите...
Вкупно 64 основци од Карпош добија осуммесечни стипендии кои традиционално секоја година ги доделува Општината на своите најталентирани ученици и спортисти. Нашите ученици Михаела Карадимче и Огнен Кралевски се добитници на стипендии за талентирани ученици, а Сара Атанасовска и Марин Црвенов се добитници на стипендии за талентирани спортисти.

Вкупно 64 основци од Карпош добија осуммесечни стипендии кои традиционално секоја година ги доделува Општината на своите најталентирани ученици и спортисти. Нашите ученици Михаела Карадимче и Огнен Кралевски се добитници на стипендии за талентирани ученици, а Сара Атанасовска и Марин Црвенов се добитници на стипендии за талентирани спортисти.

По повод 47-миот роденден на општина Карпош, во петокот се одржа манифестацијата ,,Карпош има талент”.  Нашата ученичка Ива Степаноска од 4б одд. настапи со поетска творба ,,Мајка” од Боро Андов и  освои III место.  Браво Ива, продолжи со успесите! Горди сме што те имаме во нашето училиште. 🤍

По повод 47-миот роденден на општина Карпош, во петокот се одржа манифестацијата ,,Карпош има талент”. Нашата ученичка Ива Степаноска од 4б одд. настапи со поетска творба ,,Мајка” од Боро Андов и освои III место. Браво Ива, продолжи со успесите! Горди сме што те имаме во нашето училиште. 🤍

Video