Тел: (02) 3065-337
Слоу Фуд Водно оддржа работилница во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“

Слоу Фуд Водно оддржа работилница во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“

Во пресрет на најавената пролетна офанзива „Фрли цветна бомба“ во пресрет на 21-ви март првиот пролетен ден, Слоу Фуд Водно одржа работилница во ООУ „Христијан Тодоровски Карпош“. Со здружени сили, заедно со учениците од 3-б одделение и оделенските наставнички Анета...
Партнерства за зачувување на дивиот свет

Партнерства за зачувување на дивиот свет

По повод одбележување на Светскиот ден на дивиот свет со мотото Партнерства за зачувување на дивиот свет, и годишнината од Конвенција за меѓународна трговија со загрозени видови на дива фауна и флора, нашите ученици од 6-то одделение заедно со наставничкста Билјана...